Info

TUKISUKKA ON

sivusto reumaatikoille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin avuksi ja vertaistueksi. Jutuista löytyy niin asiatietoa kuin kokemusperäisiä tarinoita reumaa sairastavien arjesta.

NÄPPÄIMISTÖN TAKANA

on Piia Välitalo, 33-vuotias aikuinen jolla on 27-vuotias lastenreuma. Kun nämä vuodet laskee yhteen, saa iän jolta pahimpina päivinä sairauden vuoksi tuntuu. Se on kuitenkin vain osa elämää, ei kaikki. Tätä näkökulmaa löytyy myös Tukisukan kirjoituksista.

Sairauden kanssa eletty elämä on opettanut kokemuksien kautta paljon, myös asioita joita ei Käypä hoito-ohjeissa tai muissa virallisissa teksteissä välttämättä aina avata. Diagnoosin saaminen on pysäyttävä kokemus missä elämänvaiheessa tahansa, sairastuneen lisäksi usein myös lähipiirille. Kun lapsuudessa puhjennut reuma jatkuu vielä aikuisena, tutuksi tulee niin sairauden vaikutus vanhempiin, parisuhteeseen, koulutukseen kuin työelämäänkin -koko ihmiselon laajaan kirjoon. Kokemustiedon jakaminen on merkityksellistä työtä.

 

tukisukka_puhekupla_alku_idea_nimi

 

Pue virtuaalinen Tukisukka jalkaan ja löydä sivustolta vertaistukea, inspiraatiota, pohdittavaa tai viihdettä oman tai läheisesi tueksi. Avoimuus ja tieto tuo turvaa!

Yhteydenotot: tukisukkablogi (a) gmail.com

Voit halutessasi osallistua Tukisukan sisältöön kertomalla oman reumatarinasi, pienen tai suuren, lausein tai kuvin. Tukisukka kunnioittaa lukijoidensa yksityisyyttä, eikä julkaise juttujen yhteydessä nimiä tai muita tietoja henkilön näin toivoessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa tarinasi kertomisen muodon.