Lataa syksyinen puhelimen taustakuva ja haperokaviaarin resepti!

Siili on yksi lempiotukseni luonnonvaraisista eläimistä, vaikkei niitä täällä meillä Lapin perukoilla elä. Samaan aikaan kun piikkipallot keräävät massaa selvitäkseen talvesta, tekee ilmojen kylmetessä itselläkin mieli kaikenlaista kehoa ja mieltä lämmittävää syötävää. Mausteet, chili, pataruuat ja kuumat keitot tuntuvat syksyllä aina houkuttelevilta.

Koska tänään tapahtui jotain merkillistä henkilökohtaisella ruoka-aikajanallani, haluan jakaa yllämainitusta kuitenkin poiketen erilaisen reseptin: haperokaviaarin ohjeen. Minä, paatunut rouskuista kieltäytyjä, sienisalaatille irvistellyt ja limanuljaska-ruoaksi moisia nimitellyt ruokarajoittunut otin jopa lisää (sen lisäksi että suostuin ylipäätään maistamaan 😀 ). Tämä syksy on merkitty historian kirjoihin!

Voit ladata reseptin ja syksyisen siilitaustakuvan puhelimeesi alta.

Haperokaviaarin ohje on peräisin Lapin Martoilta.

Haperokaviaarin_ohje

Siili tattimetsässä-taustakuva:

Nimetön suunn.malli
@ Tukisukka / Piia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s