Muutto, murenneet pääsiäisruokahaaveet ja muita kommelluksia

Huhhei ja puuh. Muuttaminen on aina henkisten ja fyysisten voimain puserrus, jonka jälkeen sekä takki että pää on tyhjä. Extraa tuo paikkakunnalta toiselle muutto ja se, että yksi perheenjäsenistä ei voi kantaa laatikoita. Eli minä. Kaikki kiitos ja kunnia miehelle sekä auttaneille ystäville.

muutto_murenneet_pääsiäisruoka_haaveet_tukisukka_reuma_blogi

Pääsiäinen vilahti ohi ilman lampaankaretta, minttuhyytelöä tai pashaa. Virpojatkin onnistuivat käymään kesken sekamelskaisimman siivouksen, mutta ei heille olisi ollut tarjottavana kuin luutu tai puoli pulloa Tolua. Lupasin itselleni, että ensi vuonna syön kyllä pääsiäisruokaa kahden vuoden juhlapyhien edestä ja könyän metsästä pajunkissoja pöydälle!

Muutama laatikko odottaa vielä purkamista, mutta verhot on jo ikkunoissa, matot lattioilla ja kahvinkeitin paikoillaan -se tärkein 😉 Kuten osasin odottaa, tällaisen urakan jälkeen niveliin sattuu, väsy painaa ja niskat on jumissa. Lusikat ovat olleet lopussa joka ilta ennen nukkumaanmenoa, mutta olen onnistunut lyhyillä päivätirsoilla pelastamaan hiukan tilannetta. Oikea ranne ärtyi pahiten, eikä kahvimukin nostaminen yhdellä kädellä onnistu nyt kivutta. Onneksi vasen toimii apuparina, vielä yksi raskas muuttopäivä ja olisin ryystänyt kahvini pillillä makuuasennossa!

Tämä oli itselleni neljäs ja avopuolisolle viides muutto neljän vuoden sisään. Kieltämättä tuntuu siltä, ettei meitä saa hetkeen siirtymään edes lauma ylijuoksevia norsuja. Hassusti elämä on viime vuodet heitellyt pikkuperhettämme sinne sun tänne, Pohjois-Pohjanmaalta Tunturi-Lappiin. Uusin kotimme on ihana, ja tuntui samantien uumeniinsa kaappaavalta (olenhan saanut myös lempinimen kotihiiri). Inspiroiva kevätaurinko paistaa tätä kirjoittaessani keittiön ikkunasta, ja pää on täynnä toteutettavia ideoita.

Pyörikööt maailma ympärillä miten haluaa, kunhan koti pysyy paikallaan eikä muuttolaatikoita tarvi hetkeen ajatella 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s